tutungaç

antimanik geyiksif blog

Ev Yapımı Zaman Makinesi

Tutunamıyor musunuz? Tutunamadığınız için başınıza ağrılar, midenize kramplar mı giriyor? Hayatın kaygan zemininden şikâyetçi misiniz?

İşte size tüm bu şikâyetlerinizden kurtulmanız için muhteşem bir fırsat:
Ev yapımı zaman makineleri...

Evet, yanlış duymadınız. Bu makineyi evde kendi başınıza yalnızca iki dakikada yapabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan bir adet büyük boy çikolata kutusu, bir keçeli kalem ve Tutu-Kutu imalatı yapıştırmalı siyah düğme.

Bakkaldan veya marketten aldığınız çikolata kutusunun üzerine keçeli kalemle "tutana, tutunita, tutunamıyorumita" yazdıktan sonra kutunun içerisine girerek özel imalat yapışkanlı düğmeyi kutunun tavanına içeriden yapıştırınız. Düğme özel ham maddesi sayesinde kutuya monte edildiğinde zamana otomatik olarak bağlanır ve düğmeye bastığınızda kendinizi zaman içerisinde bir yolculukta bulursunuz. Gitmek istediğiniz anı içinizden üç kere tekrar ettikten sonra melodisiyle birlikte "ben sende tutuklu kaldım" demeniz zaman makinesinin çalışması için yeterlidir.

Ev yapımı zaman makinesi tek kullanışlık olup sizi yalnızca geçmişe götürür. Bununla birlikte olaylara müdahale edemeyip onları sadece dışarıdan izlersiniz. Bu makine sayesinde geçmişinizdeki tutungaçlara yeniden tutunabilirsiniz. Geri dönmek için de gözlerinizi kapatıp yine melodisiyle birlikte üç kere "geri dön, geri dön, ne olur geri dön" demeniz yeterli.

Tutu-Kutu özel imalatı yapışkanlı düğmenin teminatı için telefon numaralarımız:
1234567890
0987654321

Ürünlerimiz ürünün ömrü boyu garantili olup memnun kalmadığınız takdirde çöpe atıp yenisini alabilirsiniz.


Not: Bu yazı yazılırken Spongebob Squarepants adlı çizgi filmden ve Umudunu Kaybetme (The Pursuit of Happyness) adlı filmden etkilenilmiştir :)

Etiketler: , , , ,

5 Tutu-yorum:

At 29 Haziran 2007 13:54, Blogger solar said...

Bunun geleceği göstereninden yok mu :P

 
At 29 Haziran 2007 14:15, Blogger serotonin said...

Yok. İnsanlara tutunacak bir şeyler verelim derken ellerindekileri de kaybetmesinler diye yapmadık. Ama çok talep gelirse eğer kristal küremi devreye sokabilirim :D

 
At 29 Haziran 2007 17:30, Blogger solar said...

he he, birincisi; cevap çok zekice, ikincisi; bu kötümser tutumu seviyorum, üçüncüsü bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, nerde benim tutungacım :D

 
At 2 Temmuz 2007 09:25, Blogger Firat said...

Bu zaman makinesinin 7 bira içince pilot yapan sürümü de vardı yanlış hatırlamıyorsam.

 
At 4 Temmuz 2007 14:17, Blogger serotonin said...

Evet ama onda siyah yapışkanlı düğme yerine bira kapağını uhuyla yapıştırmak yeterliydi, bizimde burdan bir kazancımız olmayınca kaldırdık. Yapımı da gizliydi bu sayede açığa çıkmış oldu ama olsun canınız sağolsun :))

 

Yorum Gönder