tutungaç

antimanik geyiksif blog

Tutungatov'un Köpeği

Tutungatov'un köpeği neye şartlanmalı diye düşünen Tutungaçlı bilim insanları sonunda ancak Tutungatov'un köpeğinin yemek dışında bir şey için şartlanması gerektiğinden emin oldular.

Fakat halen neye şartlanması gerektiğini bilmediklerini fark ettiklerinde çokta geç sayılmazdı.

Aradan bir gün geçti.
Ertesi gün tekrar toplandılar.
Aradan bir ay geçti.
Aradan bir yıl geçti.
Kimi bu arada vazgeçti.

Kalan sağlar bizimdi yine de geç sayılmazdı.

İki yıl sonunda -ki bu ilginç bir şekilde Tutungaç'ın açıldığı güne denk gelir- tekrar toplandılar. İlginçtir, birkaç fikri olan da vardı. Toplantıda arka fonda 'Singing in the rain' çalmasının konuyla hiçbir alakası yoktu, ama Tutungaçlı bilim insanları buna da kafaya takıp yarım saatte bunun üzerine de tartıştılar.

Sonra fikirlerinin ne kadar değerli olduğunun farkında olan bilim insanları bunları Yengeç Restaurant'ın gizli formülü gibi özenerek sakladılar. Sonra bir gün -ki bu ilginç bir şekilde Tutungaç'a Tutungatov'un Köpeği adlı bir yazı girildiği güne denk gelir- bu fikirleri açıklama ihtiyacı duydular.

Uzun çabalar sonucu bulunan ilginç fikirler şöyleydi:

-Tutungatov'un köpeğine ışık açılmadan evvel defalarca zil çalarak ışığa karşı şartlandırmalıyız. Böylece köpek kendine karanlık bir köşe bulmak için zaman kazanacaktır.

-Tutungatov'un köpeğine Buket Uzuner okutulmadan evvel defalarca zil çalınarak bulunduğu ortamdan derhal uzaklaşması sağlanacaktır.

-Tutungatov'un köpeğine Ajdar dinletilmeden evvel defalarca zil çalınarak arkadaşlarını da bulunduğu ortama çağırması sağlanacaktır. Bu şekilde çikita muz eşliğinde eğleneceklerdir.

Etiketler: , ,

2 Tutu-yorum:

At 14 Ağustos 2007 22:06, Blogger serotonin said...

Keşke yengeç burgerin gizli formülü gibi saklamaya devam etselerdi. Böylece kimse bir grup köpeğin ajdar eşliğinde eğlenmesini görmemiş olacaktı:P

 
At 14 Ağustos 2007 22:10, Blogger solar said...

Bir grup köpeğin ajdar eşliğinde eğlenmesinden daha kötü ne olabilir ki...

cevap veriyorum, iki grup köpeğin ajdar eşliğinde eğlenmesi.

ehu ehuu...

yok ben iyi değilim.

 

Yorum Gönder